Kampong Camping

29 juni 2019

Het Kampong Omnitoernooi staat weer voor de deur!
squash cricket voetbal hockey tennis jeu de boules
#gezelligheid #luxe lunch #foodtrucks #feest
Lieve Kampong kampeervrienden,

Het is bijna zo ver. Hier wat praktische informatie:

9:00 uiterlijk aanwezig in het cricketpaviljoen:
We vragen iedereen om 9:00 uur uiterlijk aanwezig te zijn. De aanvoerders kunnen zich melden bij de commissietafel voor het programma en de lunchbandjes.

Dagplanning:
Op de dag zelf staat hier het wedstrijdschema per team.
De poule-indeling kan helaas niet eerder bekend worden gemaakt. De eerste wedstrijden starten om 9:30. Verder gaan we traditioneel door tot de late uurtjes. Het finalespel zal zo rond de klok van 17:30 uur plaatsvinden met aansluitend de prijsuitreiking door de voorzitter. Daarna kan het grote chillen onder het genot van een drankje en een DJ beginnen. Er is de mogelijkheid om te douchen en jezelf op te frissen voor het avondprogramma.

App-groep met de aanvoerders en reserve-aanvoerders voor communicatie tussen team en toernooicommissie en wedstrijduitslagen.
Net als vorig jaar kunnen de scores op twee manieren doorgegeven worden. Live aan de commissietafel of via de appgroep van je poule.

Alle aanvoerders en reserve-aanvoerders per poule komen in één appgroep met een commissielid. In deze groep kunnen scores doorgegeven worden, foto's geplaatst worden en kunnen alle updates door de commissie razendsnel gecommuniceerd worden. NB: graag nummers doorgeven bij het aanmelden.

Respect voor elkaar, eerlijk spelen Als vanzelfsprekend willen we vragen respect voor elkaar en respect voor de scheidsrechters te hebben. Bij individuele sporten willen we met klem vragen de sterkste spelers tegen elkaar te laten spelen zodat op elke baan een eerlijk duel plaatsvindt.

Materiaal:
Voor rackets, sticks, (jeu de boules) ballen, hesjes etc. wordt gezorgd. Wij willen echter geen excuses aan de tafel krijgen dat een eventuele nederlaag enkel door het materiaal kwam. Oftewel... speel je graag én beter met je eigen materiaal... no problem, neem gerust mee.

Schoeisel
Denk aan je schoeisel. Ga niet met voetbalschoenen op een hockeyveld of tennisbaan en voor het squashen zijn schoenen met een witte zool verplicht.. Neem dus zaalschoenen en buitenschoenen mee.

Waarom het Omnitoernooi


De ultieme sportdag voor grote mensen!
Een dag lang plezier maken, lekker sporten en ontspannen. Maar ook: Het verbinden van de leden uit alle Kampong sportverenigingen.

Je speelt alle zes de Kampong sporten: hockey, voetbal, tennis, cricket, squash en jeu de boules.

Tussen de wedstrijden door wordt er gelunched en de wedstrijd-dag wordt afgesloten met een finale, waarbij de 2 winnende teams van de beide poules het tegen elkaar opnemen in een spannend spel om te bepalen wie de wisselbeker in ontvangst mag nemen. We sluiten af met een diner, gevolgd door een dikke party.

Elk jaar staat een thema centraal: van oer-hollands "Boer zoekt vrouw", "Onafhankelijkheidsdag", "Kampong Camping", "Bollywood", “Kampong in de steigers” tot “The Kampong Coconut Club”.

Geschiedenis


Het 'Omnitoernooi' Kampong werd voor de eerste keer georganiseerd in 2002 in het kader van het 100-jarige bestaan van Kampong.

Toen is ook het Kampong "eeuwboek" verschenen. Hierin staan prachtige anekdotes, dieptepunten, hoogtepunten, verlies, overwinning, voorzitters en hun beleid, Kampongs internationals, tabellen met daarin de groei van de ledenaantallen, leden die het Kamponggevoel omschrijven en foto's, veel foto's.
Het boek is te koop in het clubhuis en is ook online beschikbaar